huis verkopen

Meer dan 280 eigenaars geholpen

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de vastgoedsector
  • Unieke software die véél sneller een koper vindt
  • Hulp bij de administratie
  • Je persoonlijke vastgoedexpert
  • 7/7 bereikbaar voor al je vragen
  • Je eigen pagina met jou contactgegevens  
  • Klik hier om te kijken hoe we je nog kunnen helpen
reviews facebook-1

Kijk of jouw huis in aanmerking komt voor onze unieke dienstverlening

Jouw huis, Overal

Geoptimaliseerde marketing

De koper voor jouw huis loopt daar ergens rond. Maar hoe vind je hem/haar? Traditionele makelaars plaatsen je huis op Immoweb, kruisen hun vingers en hopen dat de juiste koper langskomt. Hiervoor betaal je dan gemiddeld €10.000.

Wij houden niet van wachten. We hebben een team van technische genieën die werken aan de nieuwste Artificial Intelligence technieken, machine learning en datatechnologieën om de juiste koper te vinden. Vervolgens targeten we die koper online om uiteindelijk jouw huis sneller te verkopen en je véél minder te laten betalen.

 

 

huis verkopen google

Vastgoed apps

Kopers zoeken vaak op Immoweb, ook wij zetten jouw huis daar. 

Lees hier hoe we je kunnen helpen
huis verkopen Facebook

Social Media

Kopers zien je huis op Facebook, Instagram en andere sociale sites. Dit als posts, afbeelding, live videos, in-stream ads en veel meer...
huis verkopen waze

Nieuwe opportuniteiten

We testen en analyseren constant opkomende kanalen zoals Waze en Snapchat om kopers te bereiken waar nog geen immo advertenties hebben gestaan.

Artificial Intelligence

Met één druk op de knop bereiken we duizenden gekwalificeerde kopers.

Met de 'pixel'-benadering kunnen we remarketing groepen van kopers maken die op zoek zijn naar huizen zoals die van jou. Zodra een nieuw huis online is, activeren we deze marketingtool en promoten we jouw huis bij kopers wiens eerdere opzoekingen overeenkomen met de eigenschappen van jouw huis.

Geoptimaliseerde campagnes verhogen de kwaliteit van het verkeer naar jouw huis.

Wanneer een koper je huis op de site ziet, laten we een klein bestandje achter dat een "pixel" wordt genoemd. Hiermee kunnen we ze identificeren, waardoor we vervolgens meer te weten blijven komen over het gedrag van de koper. Op deze manier matchen we jouw huis sneller met de juiste koper. Deze technologie wordt reeds gebruikt in e-commerce, maar niet in vastgoed.

Artificial intelligence huis
makelaar vs instahome-1