huis verkopen

Wist je dat 90% van de huizenkopers online naar een huis zoekt? Wist je dat 68% een huis vindt zonder de hulp van een makelaar?
De plaats waar jouw woning moet opvallen is online en net dat is onze sterkte.
We maken aangepaste digitale campagnes die specifieke kopers targeten en verzenden deze vervolgens naar de pagina van jouw huis. Van Immoweb, Facebook, mobiele apps en meer. Instahome's online marketing doet het werk, jij hoeft dus niets te doen.

trustpilot

Kijk of jouw huis in aanmerking komt voor onze unieke technologie

Jouw huis, Overal

huis verkopen google

Geoptimaliseerde marketing

De koper voor jouw huis loopt daar ergens rond. Maar hoe vind je hem/haar? Traditionele makelaars plaatsen je huis op Immoweb, kruisen hun vingers en hopen dat de juiste koper langskomt. Hiervoor betaal je dan gemiddeld €10.000.

Wij houden niet van wachten. We hebben een team van technische genieën die werken aan de nieuwste Artificial Intelligence technieken, machine learning en datatechnologieën om de juiste koper te vinden. Vervolgens targeten we die koper online en offline om uiteindelijk jouw huis sneller te verkopen en je véél minder te laten betalen.

huis verkopen google

Vastgoed apps

Kopers zoeken vaak op Immoweb, ook wij zetten jouw huis daar. 

huis verkopen Facebook

Social Media

Kopers zien je huis op Facebook, Instagram en andere sociale sites. Dit als posts, afbeelding, live videos, in-stream ads en veel meer...

huis verkopen waze

Nieuwe opportuniteiten

We testen en analyseren constant opkomende kanalen zoals Waze en Snapchat om kopers te bereiken waar nog geen immo advertenties hebben gestaan.

Artificial Intelligence

Met één druk op de knop bereiken we duizenden gekwalificeerde kopers.

Met de 'pixel'-benadering kunnen we remarketing groepen van kopers maken die op zoek zijn naar huizen zoals die van jou. Zodra een nieuw huis online is, activeren we deze marketingtool en promoten we jouw huis bij kopers wiens eerdere opzoekingen overeenkomen met de eigenschappen van jouw huis.

Geoptimaliseerde campagnes verhogen de kwaliteit van het verkeer naar jouw huis.

Wanneer een koper je huis op de site ziet, laten we een klein bestandje achter dat een "pixel" wordt genoemd. Hiermee kunnen we ze identificeren, waardoor we vervolgens meer te weten blijven komen over het gedrag van de koper. Op deze manier matchen we jouw huis sneller met de juiste koper. Deze technologie wordt reeds gebruikt in e-commerce, maar niet in vastgoed.

Artificial intelligence huis
makelaar vs instahome