kevin verkocht

 

Reeds 72 eigenaars hebben zich aangemeld.

Waar wacht jij nog op?

 

Kan een makelaar je pand niet verkopen, moet je niets betalen. Kunnen wij je niet helpen om je pand zelf te verkopen, geven we zelfs geld terug*. Want jouw tijd is kostbaar en wij zijn zeker dat onze manier van werken de beste is. 

We weten als geen ander dat de eerste maanden bij de verkoop van een huis cruciaal zijn. Lukt het niet om je woning in deze maanden te verkopen, loop je het risico om je huis te verbranden. In 90% van de gevallen is een prijsdaling een logisch gevolg, en net dat willen we vermijden.

Jij hebt recht op jouw investering! Jij hebt jaren hard gewerkt om elke maand je lening af te betalen, waarom zou je dan het risico lopen om zoveel geld te mislopen? 

Dankzij Instahome beland je in een win-win situatie. Je zal de beste prijs ontvangen voor je huis of in het slechtste geval steek je toch €5000 in je eigen zak. 

Schermafbeelding 2018-10-01 om 15.58.08

 

Wacht niet langer en vul hieronder je gegevens in om te kijken of je in aanmerking komt.  

*Voorwaarden:
 • De vergoeding van €2.500 wordt enkel uitbetaald wanneer het pand niet verkocht wordt binnen de 6 maand aan de door de Instahome vooropgestelde geschatte verkoopprijs - schatting wordt gedaan in samenwerking met realo - dewelke vermeld staat in de overeenkomst. Je ontvangt eveneens het dossier van meer dan 30 pagina's waarin de prijs duidelijk gestaafd wordt. Met andere woorden geen natte vinger werk, waar er een veel te lage prijs wordt aangegeven. 
 • De termijn van 6 maanden begint te lopen vanaf de publicatie van het onroerend goed;
 • Onder verkoop wordt verstaan een compromis, een aankoop-verkoopbelofte of een aanvaard geldig bod. Bij ondertekening is de opdrachtgever verplicht dit binnen de 24u te laten weten aan Instahome. 
 • Het betreft de bijstand van de eigenaar/opdrachtgever om zijn pand zelf te verkopen via ons All-in pakket ;
 • Het betreft de bijstand van de eigenaar/opdrachtgever om zijn pand zelf te verkopen met een minimale termijn van zes maanden;
 • De opdrachtgever is een natuurlijke persoon;
 • De vergoeding van €2.500 wordt door Instahome uitbetaald mits de volledige medewerking van de opdrachtgever tijdens het verkoopproces;
 • De vergoeding van €2.500 wordt enkel betaald indien het pand niet wordt verkocht; 
   
 • De vergoeding van €2.500 wordt enkel betaald indien het pand niet wordt verkocht;
 • Wanneer je pand na de termijn verkocht wordt aan geïnteresseerden dewelke zich hebben aangemeld in de afgelopen 6 maanden, dan dient het bedrag binnen de 7 dagen teruggestort te worden.